2010. április 16., péntek

Sült sajtkrémes brokkoli grillezett virslivel

A sült sajtkrémes brokkoli ideális lehet egytálételként ebédre, vagy vacsorára, de akár mint különleges köret is megállja a helyét bármilyen sült hús mellett. A sajtkrémes-fokhagymás tejföl ízvilága kellően átjárja a brokkolit, ettől lesz igazán finom.
Sült sajtkrémes brokkoli


 A sült sajtkrémes brokkoli 2-3 adaghoz szükséges hozzávalói:
  • fél kg brokkoli,
  • margarin,
  • zsemlemorzsa,
  • só,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 2 db tömlős natúr krémsajt,
  • 1 nagy doboz tejföl.
Hogyan süssünk sajtkrémes brokkolit?
Sós vízben megfőzzük a rózsáira szedett brokkolit és a margarinnal kikent és zsemlemorzsával megszórt jénai tálba rakjuk őket egymás mellé. Leöntjük a tejföl, krémsajt és a reszelt fokhagyma keverékével. Hideg sütőbe tesszük és nagy lángon addig sütjük, amíg a tejföl meg nem pirul a tetején. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Receptajánló:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szponzoráció