Megint segít a séf

Elérhető a Lidl konyha legújabb szakácskönyve

Megint segít a séf, Lidl szakácskönyv

Nagyon hálás vagyok azért, hogy a Lidl 5. szakácskönyvét bemutató vacsorára is meghívást kaptam. Az idei a 7. alkalom, hogy a német nagyvállalat megtisztel egy fantasztikus gasztroélménnyel. Inspirálóan és motiválóan hatott rám ez az este: a fejembe vettem, hogy a februárban 10. születésnapját ünneplő gasztroblogomat új alapokra helyezem és az eddiginél sokkal több energiával, lendülettel folytatom az Ízzel-lélekkel projektet.

A szakácskönyv bemutató helyszínét stílszerűen a Lidl séfjének, Széll Tamásnak a legújabb étterme, az Attila útra költözött Stand25 adta. Széll Tamás neve önmagában garanciául szolgált a finom vacsorára. A jó hangulatért a szakácskönyvben szereplő magyar sztárvendégek, és egy remek két fős zenekar felelt, no és persze a Herczeg Ágnes, borszakértő által válogatott kitűnő borok.

A Lidl Konyha Megint segít a séf címmel kiadta immár 5. ajándék szakácskönyvét, benne 6 izgalmas tematika alapján rendszerezett 70 receptjét. Puskás Peti nevével fémjelezve jelennek meg a könyvben a vegetáriánus gasztroötletek, amit a Kiss Ramóna és Lékai Máté házaspár által képviselt villámreceptek követnek. A mentes ételek világába Kiss Virágot, míg a húsos fortélyokba Anger Zsoltot kalauzolja el Széll Tamás. A hagyományos magyar finomságokért Gundel Takács Gábor felel, akit Csobot Adél különleges ünnepi fogásai követnek.

A 272 oldalas szakácskönyv a megszokotthoz hasonlóan kiváló minőségű, gyönyörű fotókkal, jól strukturált receptekkel és számos profi technológiai tippel van felszerelve. Igazán szerethető, konyhai alapdarab. Pontgyűjtésre fel, szerezzétek be minél előbb a könyvet, mielőtt elfogy a Lidl boltokból. A részleteket itt olvashatjátok.

Addig is egy kis kedvcsináló képekben a szakácskönyvet bemutató vacsoráról.

Oszd meg a cikket másokkal is!

Hozzászólások

Az értékeléshez és hozzászóláshoz belépés szükséges.

Megint segít a séf képek

Nézd meg ezeket a gasztrocikkeket is!

Jókat eszünk szakácskönyvek

Jókat eszünk szakácskönyvek

Társ a hétköznapi sütés-főzéshez

    A Lidl konyha bemutatja: életem ételei Széll Tamással

    A Lidl konyha bemutatja: életem ételei Széll Tamással

    Idén 9. éve tarthatjuk a kezünkben a Lidl ajándék szakácskönyvét

      Ujvári Vivien borász és az ő "gyermekei" - A fantasztikus nő a kiváló borok mögött

      A fantasztikus nő a kiváló borok mögött

      Ujvári Vivien és az ő "gyermekei"

        N28 Wine & Kitchen: katalán-baszk-magyar fúzió sosem látott magasságokban

        Katalán-baszk-magyar fúzió sosem látott magasságokban

        Az N28 Wine & Kitchen borétterem megújult menüje különleges gasztroutazásra hív minket

          Ételek és évszakok Lidl szakácskönyv Széll Tamás receptjeivel

          Ételek és évszakok

          Elérhető a 8. Lidl szakácskönyv Széll Tamás receptjeivel

            Wossala Rozina: Konyhakönyv

            Több mint egy szakácskönyv

            Megjelent Wossala Rozina Konyhakönyve

              Felfedeztük a bájos Platz piacot

              Felfedeztük a bájos Platz piacot

              Gasztro-élménybeszámoló és piacajánló poszt következik

                Tucatnyi éve ízzel-lélekkel

                Tucatnyi éve ízzel-lélekkel

                12 kedvenc receptem

                  Budapest legkedvesebb olasz delijében, a Delissimoban jártam

                  Betoppansz, belekóstolsz, és beleszeretsz

                  Budapest legkedvesebb olasz delijében, a Delissimoban jártam

                    Dian Márti - az Ízzel-lélekkel gasztroblog szerzője

                    Hello! Márti vagyok, lelkes gasztroblogger 2010 óta. Örömforrás, hála, feltöltődés: ezt jelenti számomra a sütés-főzés. Próbáld ki Te is letesztelt és saját receptjeimet! :)

                    Az Ízzel-lélekkel gasztroblogon megjelenő tartalmakra, írásokra, receptekre és fényképekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. A szerző engedélye nélkül történő másolásuk, felhasználásuk, valamint a szerzői jog bármilyen megsértése jogkövetkezményeket von maga után.

                    Ízzel-Lélekkel.hu gasztroblog © 2010-2023 Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató